SCRYsoft en Dear Villagers, ontwikkeld door Midgar Studio, een klein indie-team gevestigd in het zuiden van Frankrijk, brengen de fantasierijke JRPG Edge of Eternity naar de PlayStation 4. De game wordt op 5 april voor het eerst digitaal uitgebracht in de PlayStation Store, terwijl een fysieke editie wordt verwacht in Q3 van 2022. De consoleversie bevat alle eerdere updates van de pc-versie (50+ uur gameplay), inclusief de nieuw toegevoegde Japanse voice-overs.

Voer epische turn-based gevechten terwijl je Daryon en Selene volgt op hun zoektocht naar een remedie voor de allesverslindende Corrosion in dit grootse verhaal van hoop en opoffering, gecreëerd door een klein team van gepassioneerde JRPG-liefhebbers.

Rand van de eeuwigheid

In een verscheurde wereld voeren de mensen van Heryon een wanhopige oorlog tegen een mysterieuze indringer. De eindeloze catastrofale oorlog heeft de planeet in een staat gestort waar het conflict tussen magie en technologie tot het ergste en duisterste werd ontketend.

Nu is er een nog grotere dreiging ontstaan: in een verachtelijke oorlogsdaad hebben de indringers de Corrosion vrijgelaten, een dodelijke ziekte die alle soorten levende vormen in misvormde gruwelen verandert.

In deze wanhopige tijden zal een jonge soldaat zijn lot onder ogen moeten zien en beginnen aan een epische reis die het lot van Heryon voor altijd zal veranderen.

Dit zijn de functies die je van Edge of Eternity kunt verwachten :

  • Een meeslepend verhaal vol plotwendingen en hartverscheurende momenten.
  • Verbluffende soundtrack met Yasunori Mitsuda, componist van Chrono Trigger & Xenoblade Chronicles .
  • Verken de unieke en etherische wereld van Heryon en onthul zijn oude geheimen.
  • Los missies op meerdere manieren op, maak je eigen keuzes en zie de gevolgen ervan onder ogen.
  • Epische gevechten met een uniek en strategisch turn-based vechtsysteem. Gebruik je omgeving ten volle en wees ze te slim af om enorme schade aan te richten!
  • Maak je uitrusting en upgrade deze met krachtig kristal om unieke combinaties van vaardigheden en power-ups te ontgrendelen.
  • Charismatische en meer dan levensgrote cast van personages, elk met unieke persoonlijkheden en attributen. Ontdek hun dromen, hun gebreken, hun hoop en hun kwellingen terwijl je vele speciale momenten met hen deelt.
  • Een onverschrokken maar schattig beest om vriendschap mee te sluiten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here